Prodej bytu 4+1 s balkónem, garáží a zahradou v ulici Václavská v Jindřichově Hradci.

prodáno
Celkem 27 fotografií, zobrazit všechny
5 400 000 ,-včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji pěkný slunný byt 4+1 s balkónem v cihlovém bytovém domě v atraktivní lokalitě Jindřichova Hradce v ulici Václavská. Příslušenství bytu tvoří garáž, tři sklepy, část zahrady a půdní prostor. Bytová jednotka se tak citelně přibližuje komfortu bydlení v rodinném domě, avšak s významně menšími náklady na údržbu.

Okolí, v němž se bytový dům nachází je klidné, tvořené rodinnými domy, ale současně nabízí veškeré výhody bohaté občanské vybavenosti. Byt je situován v 1. patře a prošel kompletní rekonstrukcí, při které byly použity kvalitní a moderní materiály.

Podlahová plocha bytu je 78 m² a jeho dispozice nabízí vstupní chodbu, kuchyni, obývací pokoj, ložnici, dva pokoje, koupelnu, samostatnou toaletu, komoru a balkón (2,9 m²).

V kuchyni je prostorná rohová linka s granitovým dřezem a baterií a s vestavnými spotřebiči (sporák s indukční deskou, horkovzdušná a mikrovlnná trouba s grilem, myčka nádobí), digestoří, lednicí i kávovarem. V koupelně najdete vanu, umyvadlovou a koupelnovou skříňku, zrcadlo a topný žebřík. V chodbě jistě oceníte vestavěnou skříň. Součástí prodeje je i nábytek a zařízení, které je na fotografiích.


Bytová jednotka má plastová okna se žaluziemi. Vytápění zajištuje elektrické podlahové topení s možností regulace v každé místnosti. Další variantou vytápění je instalace krbových kamen. Rozvody elektřiny jsou v mědi. V bytě jsou zateplené stropy a podlahové krytiny tvoří kvalitní linoleum a dlažba. Měsíční náklady na bydlení jsou ve výši 2264 Kč + elektřina.

Jistě oceníte garáž o velikosti 33,5 m², která je v super stavu a nachází se přímo v domě. V garáži je zavedena elektřina 230/400 V, voda a má zateplený strop. Před garáží je další parkovací místo. Chvíle volna můžete strávit na zahradě. Každá bytová jednotka má svoji vyhrazenou část, kterou užívá (63 m²). K bytu patří tři samostatné sklepy o celkové výměře 12,30 m² a část půdy (cca 25 m²).

Benefitem této nemovitosti je atraktivní prostředí, kde je vše na dosah ruky. Jen pár desítek metrů je to do potravin, na autobusovou zastávku, na fotbalové hřiště. Nemocnice a dětské hřiště se nachází 300 m od domu. Nedaleko od domu je i školka a základní škola. Státní hrad a zámek Jindřichův Hradec a historické centrum města je ve vzdálenosti necelého kilometru.

Město, které leží na řece Nežárce, se může pyšnit, jak bohatou historií, tak i zajímavými turistickými cíli, které leží nedaleko. Určitě sem patří Česká Kanada, lázeňské město Třeboň, Dačice. V zimě jsou v provozu dva lyžařské areály. Okolí je bohaté i na obchodní centra. Cokoliv si představíte, tak v Jindřichově Hradci naleznete.

Pro více informací kontaktujte makléře. Srdečně zvu k prohlídce. Jistě oceníte výsledek rekonstrukce bytu, jeho dispozici, možnost užívat zahradu a garáž, velké množství úložných prostor, jak ve sklepích, tak na půdě a krásnou lokalitu, která se může stát Vaším domovem. PENB se zpracovává.




 

Adresa:
Jindřichův Hradec
Václavská 55
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina u nemovitosti:
230v, 400v
Infrastruktura:
Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař
Výbava:
Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Televize, Balkón, Sklep, Zahrada, Garáž, Myčka, Vana
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 08' 10.797"N, 15° 00' 8.651"E
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
   
Sdílet na sociálních sítích