Prodej rodinného domu se zemědělskými stavbami v obci Radčice

prodáno
Celkem 21 fotografií, zobrazit všechny
4 690 000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji rodinný statek v obci Radčice. Objekt rodinného domu se nachází na pozemku o celkové výměře 2824 m², má dispozici 3+1 s užitnou plochou 130m², je částečně podsklepen a půda je připravena pro vestavbu. Přístup do obytné části je bezbariérový. Dům je suchý, nepodmáčený z roku 1964 (střešní krytina je z roku 1994). Rodinný dům je v hodný k rekonstrukci, ale zároveň je možné se do něj ihned nastěhovat.
Pro případnou rekonstrukci je možné dodat dodat návrh přestavby s vizualizacemi.
Celý objekt se skládá z uzavřeného dvora s původními hospodářskými objekty, dvojgaráží, dvěma zahradami uvnitř a zahradou za ním o velikosti 563m², s výhledem na louky.
Dům je připojen na vodovod a elektrickou síť. Odpad je sveden do tří komorového septiku s přepadem. V budoucnu je plánováno připojení do kanalizace (obec buduje čističku odpadních vod). K vytápění slouží kotel na pevná paliva. Na zahradě je také studna s čerpadlem.
Statek se nachází na hlavním tahu mezi Prahou a Českými Budějovicemi, Cca 2,5 km od Vodňan, 4 km od Protivína a 17 km od Písku. Autobusová zastávka je vzdálena asi 5min chůze. Z rodinného domu je výhled na klidnou náves s vodní nádrží.
Na statek je možnost čerpání dotací (zatím nebyly čerpány) zelená úsporám a kotlíkové dotace. Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem.
Pro více informací či sjednání prohlídky kontaktujte kontaktujte RK.

Adresa:
Vodňany 6
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina u nemovitosti:
400v
Kanalizace:
Septik
Vodovod:
Dálkový vodovod
Výbava:
Kuchyňská linka, Sklep, Zahrada, Garáž, Vana
Dopravní dostupnost:
I. třída
Prodejce:
realitní makléř: Robert Pipek
Robert Pipek
telefon: 778026016
robert.pipek@etapareality.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 10' 16.798"N, 14° 11' 19.973"E
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
   
Sdílet na sociálních sítích