Prodej venkovského domu se zahradou v obci Netěchovice.

prodáno
Celkem 27 fotografií, zobrazit všechny
1 280 000 ,-včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji samostatně stojící přízemní rodinný dům venkovského typu v místní části Týna nad Vltavou v obci Netěchovice.

Dům je ve špatném stavu a je určen k rekonstrukci. Na obytnou část, která má dispozici 1+1 s koupelnou, navazuje zděný sklad a velká stodola. Dvorek je převážně zatravněn a je zde zděné oplocení. Za stodolou je situována zahrada s opěrnou kamennou zídkou, bez trvalých porostů.

Dům není podsklepený , obsahuje jedno nadzemní podlaží a půdní prostor. Dům je napojen na místní sítě-kanalizaci, elektřinu a vodovod. K dispozici je i studánka, která je ve stodole. Vytápění lokální, kamny na tuhá paliva. Štít domu je po rekonstrukci. Je zde nová fasáda a plastové okno. Krov dřevěný, střešní krytina z betonových drážkových a pálených tašek.

Velikost pozemku je 514 m², podlahová plocha 46 m², stodola a zděný sklad cca 80 m². Vyklizení nemovitosti bude v režii kupujícího. V objektu se nachází zásoby dřeva a různého stavebního materiálu.

Dům je situován v severní části návsi ve smíšené venkovské zástavbě. Netěchovice jsou klidná hezká obec, která leží 4 km od Týna nad Vltavou a 8 km od Bechyně. Zde nejdete i veškerou občanskou vybavenost. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře. PENB se zpracovává.

 

Adresa:
Týn nad Vltavou 4
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina u nemovitosti:
230v
Kanalizace:
Veřejná kanalizace
Vodovod:
Dálkový vodovod, studna
Výbava:
Zahrada
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 15' 6.234"N, 14° 26' 38.253"E
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
   
Sdílet na sociálních sítích