Prodej zděné chaty s vlastním pozemkem v okrese Český Krumlov.

prodáno
Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
2 200 000 ,-včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji pěknou zděnou rekreační chatu v krásné lokalitě, obklopené přírodou v katastrálním území Chlumec v okrese Český Krumlov. Chata s vlastním pozemkem o výměře 142 m² a podílem na pozemku, který slouží k parkování a jako hřiště, se nachází v chatové osadě Yukon. Osada leží 12 km od Českého Krumlova a 14 km od Českých Budějovic.

Chata je podsklepená, má dvě obytná podlaží, lodžii a půdní prostor. Sklep je rozdělen na garáž a sklepní místnost, kde je studna s pitnou vodou. V 1. NP je prosklená veranda, obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Ve 2. NP najdete ložnici s lodžií, která nabízí pěkný výhled do okolí.

Chata s přiděleným evidenčním číslem je situována v blízkosti Svineckého potoka ve východním svahu. Do chaty je zavedena elektřina, jsou zde rozvody vody z vlastní kopané studny (domácí vodárna Darling), odpady jsou svedeny do betonové jímky, vytápění zajišťují krbová kamna, radiátory jsou ve 2. NP a v kuchyni, v koupelně je topný žebřík, ohřev vody je pomocí bojleru. Díky výše uvedenému, lze chatu užívat i k trvalému bydlení. Nemovitost se prodává včetně zařízení. Pozemek je pěkně udržován. Najdeme zde okrasné keře, túje, květiny a místo je i na menší bazén. Pozemek není oplocen a je ohraničen kamennou zídkou a živým plotem.

Parkování je zajištěno cca 70 m od chaty a to na pozemku, který je v podílovém spoluvlastnictví (1861 m² a z toho podíl 1/9 je součástí prodeje). K chatě se jde přes lávku a podél potoka.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Určitě oceníte krásné prostředí, kde se nemovitost nachází, její dispozici a možnost komfortně užívat volný čas. Cesta do osady je po udržované cestě, která je dobře průjezdná i v zimě.


 

Adresa:
Chlumec 43
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina u nemovitosti:
230v, 400v
Kanalizace:
Jímka
Vodovod:
Studna
Výbava:
Kuchyňská linka, Nábytek, Sporák, Sprchový kout, Krb, Lodžie, Sklep, Zahrada, Garáž, Venkovní stání
Dopravní dostupnost:
Silnice, Vlak
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 52' 14.952"N, 14° 24' 58.074"E
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
   
Sdílet na sociálních sítích